Britanski DJ se pomokrio po čovjeku koji ima rak. Sve snimio i objavio na internetu

Screenshot: Twitter

DJ iz Walesa Leigh Brookfield priznao je krivnju za napad nakon što je 26. prosinca 2023. urinirao po muškarcu koji boluje od raka. Brookfield je danas osuđen na 14 tjedana zatvora. Peter Barton je ispričao Brookfieldu (40) o svojim problemima s prostatom u toaletu teniskog kluba Llanelli, nakon čega se DJ pomokrio starijem čovjeku po leđima. Pritom je snimio što radi i snimku objavio na internetu.  

"Optuženi je ušao u toalet i razgovarao s podnositeljem tužbe koji mu je kazao kako mu je nedavno dijagnosticiran rak prostate. Nakon toga se optuženi pomokrio po podnositelju tužbe i snimku incidenta objavio na internetu", kazala je tijekom suđenja tužiteljica Lucy Mansfield. 

Žrtva je saznala za cijeli događaj kada je vidjela snimku 

Barton nije bio svjestan što se dogodilo jer je Brookfield urinirao po njegovoj odjeći. Saznao je za cijeli događaj tek kada je vidio objavljenu snimku. 40-godišnji DJ se na sudu ispričao žrtvi i kazao da je zgrožen svojim ponašanjem, piše Sky News.

S obzirom na to da je Brookfield odmah priznao krivnju, sud je kazao da ima pravo na smanjenje kazne za jednu trećinu. Također mu je naređeno da plati odštetu od 500 funti (oko 580 eura), troškove od 85 funti i dodatnu naknadu od 154 funte. 

Pročitajte više