Brutalno ubijena žena u Zagorju. Uhićen državljanin Srbije, evo što je rekao policiji

Ilustracija: Ivica Galovic/PIXSELL

ZBOG ubojstva 71-godišnje zagrebačke umirovljenice u selu nadomak Pregrade, zagorska policija uhitila je 69-godišnjeg muškarca.

Prema prvim informacijama, okrutni zločin se dogodio u pokojničinoj vikendici prošlog tjedna, u noći s četvrtka na petak.

Ženu je, kako je kako neslužbeno saznaje Jutarnji list, tupim predmetom nasmrt umlatio muškarac s kojim je živjela. Krvi je bilo posvuda, što svjedoči o brutalnosti ubojstva.

Iz Petrinje zbog oštećenja u kući preselili u Zagorje, muškarac zatukao ženu cjepanicom

Tijelo 71-godišnjakinje prevezeno je na Zavod za sudsku i medicinu i kriminalistiku na Šalati na obdukciju, a muškarac, s kojim je posljednjih godinu, dvije dijelila krov nad glavom, predan je po dovršetku policijskog istraživanja pritvorskom nadzorniku.

Policija je zbog sumnje u obojstvo uhitila državljanina Srbije koji nije imao prebivalište i boravište u Hrvatskoj, ali je već tu živio neko vrijeme... Policija je došla do njega zahvalujući otisku prsta kojeg je dao u SUP-u još davne 1970. godine, javlja Jutarnji.

Istražiteljima je rekao kako ga je žena 21. siječnja u 3:30 napala kuhinjskim nožem, on je uzeo cjepanicu i izudarao je po glavi. Nakon toga se, tvrdi, više ničega ne sjeća.

Par je u vikendicu u Zagorje preselio nakon potresa 29. prosinca.

 

Pročitajte više