Butković na Fejsu o Raspudićima: Srušio sam ambicije njihovog frenda Zokija

Foto: Goran Kovacic/PIXSELL, HINA/Edvard Šušak

HDZ-ov ministar mora, prometa i infrastrukture Oleg Butković nastavio je sukob sa saborskom zastupnicom Marijom Selak Raspudić preko svog Facebook profila.

"Za razliku od bračnog para Raspudić (Selak-Raspudić), ne razumijem se u sve i javno sam to spreman i priznati. Znam da mi ne mogu oprostiti što sam srušio premijerske ambicije njihovog frenda Zorana, pa sad grakću. Imam puno razumijevanje za to jer ipak OPG treba nastaviti s radom", napisao je Butković. 

Selak Raspudić: Našem ministru je tema smiješna

Njegova objava uslijedila je nakon što ga je Selak Raspudić danas kritizirala u saboru jer još uvijek nije regulirao korištenje autonomnih vozila. "Prije godinu dana pitali su ministra tko će biti odgovoran u slučaju nesreće, a on se nasmijao i rekao: 'Ha-ha, vozač sigurno neće'", kazala je. 

 

"Time je pokazao duboko nerazumijevanje načina funkcioniranja autonomnih vozila", dodala je tijekom govora na slobodnu temu. Naglasila je da je Njemačka još 2021. i 2022. pripremila zakonodavni okvir, ali da je našem ministru "ta tema još uvijek smiješna".

"U izmjenama Zakona o prijevozu u cestovnom prometu, koji će se uskoro naći na dnevnom redu sabora, naša vlada ništa ne rješava niti spominje uopće mnoge sporne točke", poručila je. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.