Butković objavio video na kojem pjeva: "Zorane, posvećujem ovu luku tvojoj obitelji"

HDZ-ov ministar Oleg Butković ponovo je na Facebooku napisao objavu o predsjedniku Zoranu Milanoviću, a ovoga je puta i zapjevao.

"Zorane, čujem da si me danas opet spominjao. Nikako ti ne izlazim iz glave, a ni Milova također. Znaš onu biblijsku - tko tebe kamenom, ti njega kruhom? Ja tebi danas odgovaram pismom s otoka Raba gdje smo otvorili novu luku. Posvećujem je svojoj obitelji o kojoj si tako besramno lagao i svojoj kravici koju mi hoćeš uzeti, skupa sa svojim rođakom. P.S. Još čekam odgovore na moja dva pitanja. Zašto se izmotavaš? Oleg", napisao je Butković.

Ovo je posljednja u nizu objava o Milanoviću koje Butković u zadnje vrijeme svakodnevno objavljuje. Jučer je napisao da će Milanović danas podnijeti ostavku na mjesto predsjednika republike, što je ovaj demantirao na svojoj konferenciji za medija i Butkovića nazvao "lažljivcem" te mu se rugao da se "konzultira s kravom". 

Dvojica političara prepirku su započela nakon što je Milanović optužio Butkovića da je pogodovao bratu kako bi ovaj pokrenuo biznis s kamionima. Butković je zatim optužio Milanovića da je u bankama tražio otvaranje računa za svog rođaka, ruskog naftaša, koji je pod sankcijama nakon invazije Rusije na Ukrajinu. Butković posljednjih dana svakodnevno na Facebooku piše objave o Zoranu Milanoviću, na što mu Milanović odgovara na konferencijama za medije diljem Hrvatske.

Pročitajte više