Butković: Zorane, gledam Dva i pol muškarca. Specijalno za tebe sam odabrao isječak

Foto: Facebook, Goran Kovacic/PIXSELL

Ministar mora, prometa i infrastrukture Oleg Butković ponovno se oglasio na Facebooku. Uputio je novu poruku predsjedniku Zoranu Milanoviću. 

"Zorane, čujem da si me opet napadao iz Opatije. Umjesto da uživaš u moru i suncu, ti opet vrijeđaš i prijetiš. Za razliku od tebe, ja sam doma s obitelji i gledam Dva i pol muškarca. 

Specijalno za tebe sam odabrao jedan isječak. Slobodno ga pokaži i svom rođaku. Oleg", napisao je Butković. 

Milanović: Butković je krao i varao zajedno s Josipom Rimac

Butkovićeva objava dolazi nakon što ga je Milanović spomenuo tijekom svog posjeta Opatiji. "Butković, Plenković, Obuljen, Božinović su ljudi koji su, prvo na Vladi, digli ruku za Turudića. Tko god je digao ruku za Turudića, tko god je dopustio da se ta perverzija i travestija pretvori skoro u stvarnost je neprijatelj Hrvatske", izjavio je Milanović.

"A jedan od glasnijih među njima je Butković, kojeg ste spomenuli, koji, uz to što je krao i varao zajedno s Josipom Rimac, je i digao ruku za Turudića. Po meni, po većini nas u Hrvatskoj - a to govorim s punom sviješću i odgovornošću - možda će netko reći da uzurpiram, ali reći ću - velika većina nas -  tako nešto normalan i odgovoran čovjek ne bi mogao napraviti", napomenuo je predsjednik. 

Pročitajte više