Butković: Zorane, fakina sa zagrebačkog asfalta nadmudrio je krčmar iz Novog?

Foto: Goran Kovacic/Pixsell

Oleg Butković večeras je ponovno uputio pitanje Milanoviću.

"Dobra večer Zorane, jesi ti to pobjegao iz duela sa mnom? Tijekom cijele kampanje napadao si mi obitelj, prijetio hapšenjem, uzimanjem i krčme i krave, a sada, tri dana prije kraja kampanje, govoriš da više nisam tema. Skužio si da je fakina sa zagrebačkog asfalta nadmudrio krčmar iz Novog? Baš frustrirajuće.

Kao što si otišao podvijenog repa iz rasprave sa mnom, tako ćeš proći i u srijedu. P.S. Frustraciju ti odaje i govor tijela jer bespotrebno namještaš kravatu, iako ti dobro stoji (video u prilogu). 😀 Laku noć, Oleg", napisao je Butković.

Dobra večer Zorane, jesi ti to pobjegao iz duela sa mnom? Tijekom cijele kampanje napadao si mi obitelj, prijetio hapšenjem, uzimanjem i krčme i krave, a sada, tri dana prije kraja kampanje, govoriš da više nisam tema. Skužio si da je fakina sa zagrebačkog asfalta nadmudrio krčmar iz Novog? Baš frustrirajuće. Kao što si otišao podvijenog repa iz rasprave sa mnom, tako ćeš proći i u srijedu. P.S. Frustraciju ti odaje i govor tijela jer bespotrebno namještaš kravatu, iako ti dobro stoji (video u prilogu). 😀 Laku noć, Oleg

Objavljuje Oleg Butković u Subota, 13. travnja 2024.

Pročitajte više