Butković: Zorane, opet lažeš narod

Foto: Davorin Visnjic, Edina Zuko/PIXSELL

Ministar Oleg Butković se ponovo oglasio na Facebooku kako bi odgovorio na objavu predsjednika Zorana Milanovića, koji je poslao poruku biračima uoči parlamentarnih izbora. 

"Zorane, opet lažeš narod. Kažeš da si izašao iz zone komfora, a svi znamo da nisi. Da si imao petlju izaći iz zone komfora, dao bi ostavku i ušao kao frajer u izbore. Ovako si se pokazao kao proračunati Cinober koji bi samo meni htio uzeti Milovu, zajedno sa svojim rođakom. 

Ne postoji veći komfor od sjedenja na dvije stolice, a upravo to ti radiš. P. S. Pustio sam ti goluba i još čekam odgovore na pitanja. 😉Oleg", napisao je Butković.

Milanović: Izašao sam iz zone komfora i krenuo

U nastavku donosimo i Milanovićevu jutrošnju objavu: "Kao Predsjednik hrvatske Republike bio sam brana potpunoj okupaciji ne samo diplomacije, vojske i tajnih službi, nego i hrvatskog društva. Govorio sam i ukazivao na sve nepravde i lopovluke, na kršenja Ustava i zakona.

Obrana institucija više nije dovoljna, moramo ih osloboditi. Svi zajedno. Ja sam izašao iz zone komfora i krenuo. Krenite i vi! Nemojte više dopuštati da nam otimaju budućnost i smiju nam se u lice. Ovo je naša zemlja, najbolja i jedina koju imamo.

Zemlja za koju se vrijedi boriti. Prvi korak je micanje Plenkovića i njegovih jataka s vlasti. Drugi korak je Vlada nacionalnog spasa. Zato izađimo i glasajmo za one koji obećaju da neće nikada ići s Plenkovićem i HDZ-om."

Pročitajte više