Četvorica napala mladića (19) u Puli. Strpala ga u prtljažnik, vozila po gradu

Ilustracija: Emica Elvedji/PIXSELL

Pulska policija kazneno je prijavila dvojicu mladića u dobi od 22 i 20 godina te dvojicu 19-godišnjaka zbog nasilja nad 19-godišnjakom kojega su najprije lakše ozlijedili, a potom ga ugurali u prtljažnik automobila i provozali.

Sumnjiči ih se da su jučer oko 15 sati u Trierskoj ulici, uporabom fizičke sile, a po prethodnom dogovoru, protupravno oduzeli slobodu 19-godišnjaku na način da je 20-godišnjak dogovorio susret u Trierskoj ulici s oštećenim mladićem te mu je zbog nerazriješenih međusobnih odnosa, zadao više udaraca rukama lakše ga ozlijedivši.

Prijetili mu pištoljem?

Prijeteći mu predmetom nalik na pištolj, 22-godišnjak i 20-godišnjak su ga potom ugurali u prtljažni prostor vozila pulskih registracijskih oznaka u kojem su se kao vozač i putnik u vozilu nalazila druga dvojica osumnjičenih te su prevezli oštećenog na područje Vallelunge gdje su ga izbacili iz vozila.

Tijekom privođenja, kod 22-godišnjaka je pronađeno i 7.9 grama marihuane te mu je izdan prekršajni nalog. Četvorica osumnjičenih muškaraca uhićena su u subotu u večernjim satima te će tijekom jutra biti predani u pritvorsku jedinicu policije, navodi danas istarska policija.

Pročitajte više