Čitatelji Indexa odlučili: Kolindina izjava o Orjunašima gluplja čak i od izjave Bujanca

Screeshot: Index, foto: FAH

NAKON sedmostanog glasanja, čitatelji Indexa su odlučili. Kolindina izjava o tome kako su za jučerašnje huliganske izgrede krivi Orjunaši, uzimajući u obzir preko 14.000 glasova, proglašena je najglupljom izjavom o jučerašnjem huliganizmu u žestokoj konkurenciji.

Naime, osim za Kolindinu, čitatelji su mogli glasati i za izjave osuđenog narkodilera i desničarskog voditelja Velimira Bujanca, Željka Reinera te HSP-AS.

Podsjetimo još jednom o kojim se izjavama radilo.

Kolinda: Krivi su mrzitelji reprezentacije i države - Orjunaši

"Bravo, Vatreni! Bravo, hrvatski navijači! A vama neprijateljima Hrvatske, mrziteljima svoje reprezentacije i države (tzv. orjunašima) poručujem: odgovarat ćete i za ovo i za svastiku! Sram vas bilo", napisala je putem svoje službene Facebook stranice.

Reiner okrivio stoljetne neprijatelje hrvatskog naroda

"Danas su naši Vatreni u Francuskoj odigrali 2:2 (1:0) protiv Češke u utakmici 2. kola skupine D Europskog nogometnog prvenstva koju je obilježio i huliganski ispad skupine hrvatskih navijača koja je u 86. minuti pobacala baklje na travnjak želeći isprovocirati prekid dvoboja. Nažalost opet smo svjedoci onih skupina koje već godinama, a neke i stoljećima rovare protiv Hrvatskog naroda, naše države i naših vrijednosti. Čestitam od srca našim Vatrenim na sjajnoj igri i rezultatu! Idemo dalje po pobjede", napisao je Reiner.

I Bujancu krivi Jugoslaveni i Orjunaši

"Dajte nam imena i prezimena kretena koji su prekinuli utakmicu! SMRDLJIVI BALKANCI, "DECA" JUGO-OFICIRA, JUGOSLAVENI - ORJUNAŠI I PLAĆENICI OSTOJE RANKOVIĆA - vi ste izrodi! ZBOG VAS HRVATSKA DANAS NIJE POBIJEDILA! Sram vas bilo! Vi niste Hrvati, traba vas ispisati iz državljanstva...", napisao je Bujanec, u tonu sličnome onom s Pantovčaka.

HSP-AS: Krivi su Zoran Milanović i Udba

"Obećanje Zorana Milanovića izrečeno 29.12.2015. kako će nam stvoriti pakao, proteklih tjedana se obistinjuje, a današnjim režiranim nacionalnim sramoćenjem tijekom nogometne utakmice Hrvatske i Češke evidentno je kako se radi o smišljenom puzajućem državnom udaru! Primjenom klasičnih UDBA-ških metoda misija rušenja Domoljubne koalicije i izmišljanja filofašista tako se s političkog i medijskog ringa prebacila na sportske terene u inozemstvu s ciljem prikazivanja Hrvatske i hrvatskog naroda  nazadnjacima i divljacima. Kao „desno krilo“ Domoljubne koalicije i Hrvatske, HSP AS nikada neće odustati od borbe za Hrvatsku i Krista protiv komunista!", upozorili su pak iz HSP-AS-a.

Pročitajte više