Čovjek kod Broda napao tinejdžere kod škole, dvojicu utrpao u auto

Screenshot: Google Maps

Slavonska policija danas je izvijestila o nesvakidašnjem događaju u Slavonskom Brodu. Kako navode u priopćenju, policajcu iz Vrpolja su jučer dovršili kriminalističko istraživanje nad 35-godišnjakom zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela prijetnje i protupravnog oduzimanja slobode.

Naime, muškarac je u ponedjeljak u večernjim satima unutar kruga škole na području općine Garčin, bez povoda zaprijetio osobama u dobi od 19, 17, 16, 15 i 19 godina, da bi potom fizički nasrnuo njih, s izuzetkom 16-godišnjaka.

Dvojicu natjerao u auto, tražio ih da nazovu mladiće koji su pobjegli

Nakon toga 15- godišnjak i dvije osobe u dobi od 19-godina su se udaljili s igrališta, a muškarac je potom rekao 15-godišnjaku i 16-godišnjaku da uđu s njim u automobil, nakon čega je od njih tražio da mobitelom pozovu mladiće koji su se udaljili i da ih pozovu nazad.

Napadnuti mladići su lakše ozlijeđeni, a policija im je dala  osobne podatke 35-godišnjaka radi eventualnog pokretanja privatne tužbe zbog tjelesne ozljede.

Napadač je jučer temeljem naloga Općinskog državnog odvjetništva u Slavonskom Brodu pušten na slobodu uz izrečene mjere opreza zabrana približavanja na udaljenost bližoj od 100 metara i zabrana uspostavljanja ili održavanja veze s oštećenim osobama u dobi od 15, 16 i 17 godina, stoji u policijskom priopćenju.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.