Čovjek u Miamiju pokušao oteti djevojčicu (6). Ona ga ugrizla i pobjegla

Screenshot: Youtube

ŠESTOGODIŠNJA djevojčica iz Miamija spriječila je vlastitu otmicu ispred svoje kuće nakon što je ugrizla napadača, objavila je lokalna policija. Policija je u subotu uhitila Leonarda Venegasa koji se dovodi u vezu s navodnom otmicom. Optužen je za otmicu i zlostavljanje djece, prenosi ABC News.

Djevojčica se igrala sa svojom braćom i sestrama u dvorištu njihovog stambenog kompleksa u Miamiju prošlog četvrtka kada su primijetili bijeli terenac u blizini stana. Nakon što su njezini braća i sestre ušli unutra, 6-godišnja djevojčica je sjela na stražnje stepenice svog stana kada ju je iznenada zgrabio osumnjičeni. 

"Podignuo me i ošamario"

Policija je priopćila kako je Venegas navodno podigao djevojčicu i počeo je nositi kada ga je ona ugrizla za ruku, što je rezultiralo time da ju je ispustio. Venegas je navodno ošamario dijete i potrčao prema prednjem dijelu stambenog naselja. "Ugrizla sam ga", rekla je 6-godišnjakinja za lokalni medij WPLG.

“Podignuo me je i onda me ošamario. Potom me bacio na pod i počeo trčati", dodala je. Šestogodišnjakinja je zatim otrčala ispred zgrade i rekla svojoj teti što se dogodilo.

Postoje i snimke nadzornih kamera

Policija je istaknula da snimke nadzornih kamera pokazuju kako bijeli Range Rover ulazi u stambeni kompleks, a osumnjičenik hoda prema stražnjem dijelu kompleksa gdje se nalazilo stubište na kojem je sjedila šestogodišnjakinja. 

Djevojčica je također potvrdila kako se na snimci nadzorne kamere nalazi ista osoba koja ju je navodno pokušala oteti. Policija je pronašla bijeli SUV na adresi u Miamiju, a potom je privela osumnjičenika. 

Pročitajte više