Čovjek za kojeg je Milić slao poruke u diplomskom zahvalio obitelji Milić

Foto: PIXSELL/Marko Prpic

MARKO Milić, vladin glasnogovornik, proveo je cijeli utorak objašnjavajući i opravdavajući poruke koje je slao šefu Hrvatskih šuma Krunoslavu Jakupčiću. "Niko Dujmović", poruka je koju je Marko Milić poslao Jakupčiću 30. rujna 2019. dok je ovaj još bio šef Hrvatskih šuma, odnosno dok nije bio uhićen.

"Raditi će, do godinu dana na određeno - takva je praksa u HŠ-u, a onda ćemo ga primiti na neodređeno. Čuo sam da je dobar LP", odgovara Miliću Jakupčić.

"Hvala ti Kruno puno", odgovara Milić.

"Nema na čemu", uzvraća Jakupčić.

Milić tvrdi da se kod šefa Šuma samo raspitivao kako je Niko Dujmović, za kojeg je priznao da mu je bliski prijatelj. No, danas je objavljeno da je Milić šefu Šuma poruku poslao na dan kad je Dujmoviću završio pripravnički stav, a Dujmović je dan nakon poruke potpisao novi ugovor u Šumama.

Dujmović u diplomskom radu zahvalio obitelji Milić

Dujmović se oglasio na Facebooku i rekao da se pišu neistine o njegovom radnom statusu u Hrvatskim šuma, a koje dezavuiraju njegovu struku kao i kvalifikacije i obrazovanje koje je stekao.

Objavio je i kad je završio fakultet, odnosno diplomirao, a sada smo doznali da je u svom diplomskom radu u pisanoj zahvalio, između ostalih, zahvalio i obitelji Milić. 

Dujmović je diplomirao radom na temu "Utjecaj mikrolokacije na cvatnju, sazrijevanje i pomološke parametra plodova trešnje" te se u zahvali obratio obitelji, djevojci, psu, mentorima, profesorima i svima koji su mu pomogli tijekom pisanja rada.

Nije izostavio ni obitelj Milić kojoj je posebno zahvalio.

Pročitajte više

 

Pročitajte više