Crnogorac zatukao ženu i zakopao je u dvorištu

CRNOGORSKA policija potvrdila je da je uhitila 55-godišnjeg Simu Žižića koji je prije gotovo tri tjedna u selu Strug kod Šavnika na sjeverozapadu Crne Gore okrutno metalnom šipkom zatukao svoju ženu Zlatiju i zakopao je u vlastitom dvorištu.

Kako prenose crnogorski mediji, Žižić je nekoliko dana nakon ubojstva, koje se odigralo 9. lipnja u njihovoj obiteljskoj kući u Strugu, policiji prijavio nestanak supruge te čak aktivno sudjelovao u potrazi za njom koju su organizirali policija i mještani sela. Nakon što su tijekom potrage u šumi pored sela pronađeni odbačeni osobni predmeti ubijene, Simo se pod pritiskom policije, koja je posumnjala da upravo on stoji iza nestanka supruge, slomio i priznao ubojstvo.

Na vidjelo je potom izašla stravična pojedinost da je svađi, a potom i okrutnom ubojstvu 55-godišnje Zlatije svjedočio i njihov maloljetni 12-godišnji sin, pred čijim je očima Simo metalnom šipkom prebio njegovu majku po glavi te potom njezino mrtvo tijelo odvukao u dvorište i zakopao u jamu. Povod stravičnom zločinu navodno su bili poremećeni obiteljski odnosi.

Pročitajte više