Croatia Airlines će i sutra preusmjeriti avione - umjesto u Bruxelles, lete u Liege

Foto: FAH

HRVATSKI nacionalni zračni prijevoznik Croatia Airlines i u petak će, umjesto u Bruxelles, letjeti u Liege, priopćio je Croatia Airlines.

Croatia Airlines preusmjerit će u petak dva redovita međunarodna leta Zagreb-Bruxelles-Zagreb u redovite letove Zagreb-Liege-Zagreb, navodi se u priopćenju.

Sutrašnjim letovima Zagreb-Liege-Zagreb Croatia Airlines putnicima želi omogućiti što brži dolazak iz Belgije u Hrvatsku te iz Hrvatske u Belgiju, osobito putnicima na letovima Zagreb-Bruxelles-Zagreb koji su otkazani ili će biti otkazani zbog zatvorene zračne luke u Bruxellesu, ističu iz Croatia Airlinesa.

Kako navode, jutarnji zrakoplov na letu Zagreb-Liege polijeće u 6,55 sati, a vraća se u 10,30 sati. Na poslijepodnevnom letu iz Zagreba u Liege polazak je planiran u 15,40 sati, a povratak u 18,15 sati.

Na tim će letovi biti Airbus 319 sa 144 sjedala.

Putnicima s otkazanih letova Croatia Airlinesa na liniji Zagreb-Bruxelles-Zagreb taj nacionalni zračni prijevoznik, gdje god je moguće, nastoji omogućiti prijevoz svojim zrakoplovima ili zrakoplovima partnerskih kompanija preko odredišta blizu Bruxellesa (Amsterdam, Düsseldorf, Pariz, Frankfurt) te drugih europskih odredišta.

Također, kompanija će u skladu s raspoloživosti flote povećati kapacitet na pojedinim linijama u zapadnoeuropska odredišta i uvesti zrakoplov s više sjedala od planiranih. Ovisno o potražnji, razmotrit će se i uvođenje dodatnih letova, napominju iz Croatia Airlinesa.

Iz Croatia Airlinesa podsjećaju i da svim putnicima koji su do 22. ožujka kupili karte za putovanje do današnjeg dana u Bruxelles, iz toga grada ili preko njega odobravaju jednu promjenu bez naplate za let na istoj liniji u roku od tri mjeseca. Ako putnik odustane od putovanja, bit će mu odobren povrat novca za zrakoplovnu kartu, navode iz Croatia Airlinesa.

Zbog bombaškog napada u Zračnoj luci u Bruxellesu u utorak ujutro, ta je luka zatvorena za promet pa su i danas letovi Croatia Airlinesa preusmjereni u Liege.

Pročitajte više