Croatia Airlines uvodi tri nove sezonske linije. Evo koje su destinacije

Foto: FaH

Croatia Airlines uveo je sezonsku liniju Stockholm - Zagreb te će glavne gradove Hrvatske i Švedske povezivati ponedjeljkom, srijedom i petkom sve do sredine listopada, priopćili su iz Croatia Airlinesa.

U zagrebačkoj zračnoj luci održana je svečanost na kojoj su dočekani prvi putnici iz Stockholma. Putnicima su dostupne povratne zrakoplovne karte po cijeni koje kreću od 159 eura.

Još dvije nove sezonske linije

Osim izravnih sezonskih letova Zagreb - Stockholm hrvatski nacionalni avioprijevoznik ove godine uvodi još dvije nove sezonske linije iz Zagreba - u utorak, 21. svibnja, planiran je prvi let na novoj liniji Zagreb – Berlin na kojoj će zrakoplovi letjeti također triput na tjedan (utorkom, petkom i nedjeljom), a 14. lipnja 2024. uvodi se i linija Zagreb - Tirana, na kojoj su letovi planirani dvaput tjedno (petkom i nedjeljom).

Za direktoricu Turističke zajednice grada Zagreba Martinu Bienenfeld uvođenje novih direktnih letova Croatia Airlinesa koji povezuju Zagreb s Berlinom, Stockholmom i Tiranom predstavlja značajan poticaj za turizam glavnog grada Hrvatske.

Tijekom turističke sezone Croatia Airlines planira povezivati Hrvatsku s 28 međunarodnih odredišta, odnosno 29 europskih zračnih luka, a zrakoplovi će letjeti na 50 međunarodnih linija.

Pročitajte više