Čudovište s Long Islanda je rakun?

MISTERIJA oko vanzemaljca, reklamne lutke, kornjače bez oklopa, mutanta, morske nemani, kompjuterske animacije, zapravo, čudovišta koje je postalo temom broj jedan na Long Islandu u SAD-u, i dalje se nastavlja, s tim da na Fox.Newsu smatraju da su je riješili.

Iz Centra za prirodne znanosti Fox Newsa dolazi podrobna analiza fotografije koja je začudila svijet i pokrenula na desetke tisuća tekstova na tu temu diljem svijeta. Najprije joj prigovaraju što autorica Jenna Hewitt nije stavila apsolutno nikakav predmet pokraj "životinje" uz pomoć kojega bi se moglo ocijeniti koliko je velika.

Na leđima se samo nalazi "gigantska muha", koja svjedoči o tome da je mrtva životinja bila mala. Ni jedna druga životinja osim rakuna ne može imati takvo tijelo, a "kljun" je zapravo raspadnuta njuška, zaključili su u Centru za prirodne znanosti, zbog gigantske muhe dodajući da se radi o mladuncu rakuna.

Svjedoci s plaže ne odstupaju od prvotnog iskaza - i dalje tvrde da su vlastitim očima vidjeli čudovište koje je nalik na olinjalog psa s orlovskim kljunom. Dvoje svjedoka i Jenna Hewitt nastupit će večeras na lokalnoj televizijskoj postaji Plum TV koja je prva objavila fotografije misterioznog bića i objasnit što su to vidjeli te fotografirali na Montauku.

A.B.
Foto: Fox.News

Pročitajte više