Culej komentirao sinove ispade na Facebooku: Rekao sam mu da nije vrijeme puštati ustaške pjesme

Foto: Facebook

DOMAGOJ CULEJ, sin HDZ-ova saborskog zastupnika Steve Culeja, na svom se Facebook profilu hvali očevom plaćom te citira pjesmu "Jasenovac i Gradiška Stara" koja veliča ubijanje Srba u Drugom svjetskom ratu.

>> Sin Steve Culeja veličao ubijanje Srba, hvalio se tatinom saborskom plaćom, pa obrisao Facebook profil

To je izazvalo dosta pozornosti u javnosti jutros, a Culej je na kraju obrisao sporne izjave. U jednom trenutku nije bio dostupan ni njegov Facebook. Facebook mu je popodne ponovo dostupan, ali na njemu se ništa ne može više vidjeti, vjerojatno jer su promijenjene postavke.

Popodne smo zvali i HDZ-ovog zastupnika Stevu Culeja da nam prokomentira sinove objave na Facebooku.

"Što se tiče plaće, to je bila sprdačina preko Facea, ljudi su ga vrijeđali da je sin od uhljeba, sin od lopova, ovako onako. Naravno, sve je to organizirano od nekih anonimusa, Pernarovih poklonika, cjelodnevna je haranga na mojeg sina, zbog obične rasprave s nekim sličnim na Facebooku", rekao je za Index Culej.

No, podsjetili smo ga da je stihove iz ustaške pjesme Culej mlađi stavio za Novu Godinu.

"Negdje su si djeca pustili to", rekao nam je Culej.

Pitali smo ga je li sinu rekao kako je to neprimjereno.

"Rekao sam mu da nije vrijeme takve stvari puštati, to je bilo neko prošlo vrijeme, poslijeratno kad se to slušalo", rekao je Culejl

"Mogu samo dodati da nije primjereno da se na ovaj način ciljano provodi haranga protiv djece. Nisam zabilježio da se u niz drugih slučajeva pokretalo bilo šta", rekao nam je Culej.

Pročitajte više