Curica otkrila kako ju je mučio Malčanski Brijač: Tukao me je i šišao svaki dan

Foto: Facebook

MONIKA KARIMANOVIĆ 12-godišnja je curica koja je spašena iz ruku opasnog srpskog pedofila poznatog pod nadimkom Malčanski Brijač. U razgovoru za srpske Novosti.rs otkrila je detalje onoga što se događalo dok je cijela Srbija tragala za njom.

Rekla je da ju je presreo na putu do škole i oteo. Bilo je to 20. prosinca.

"Dok sam išla u školu, zaustavio je auto pored mene i rekao mi da je zalutao jer je neka cesta zatvorena zbog izgradnje. Rekao mi je da se zaposlio u školi kao domar. Zamolio me je da uđem u auto, da mu pokažem kako da stigne do škole jer je i on krenuo tamo. Međutim, čim sam sjela u auto, odvezao me je do groblja pa me odveo u šumu", započela je svoju priču policiji djevojčica.

"Tjerao me je da pješačim po pet-šest sati dok smo bježali. Svakog dana me je šišao malo-pomalo, radio mi je ružne stvari...

Tukao me je i mučio svaki dan. Govorio mi je da će nas policajci oboje ubiti ako nas uhvate. Jako sam se uplašila", ispričala je policiji, prenose Novosti.

Mama: Ona je moja lavica

Aleksandra Karimanović, Monikina majka, kazala je za Novosti da se njena kći osjeća dobro te da je uspjela prespavati cijelu noć.

"Spavala sam s njom i nisam je htjela opterećivati pitanjima. Monika je bila preumorna, brzo je zaspala i prespavala čitavu noć. Dobro se osjeća.

Ona je moja lavica, hrabrija je od mene tri puta.

Svjesna je svega, izmučena je, ali će se oporaviti", ispričala je Monikina majka.

Potraga za Malčanskim Brijačem, čije je pravo ime Ninoslav Jovanović, i dalje traje.

Pročitajte više