Debeljakov DIV se oglasio o smrti dvojice radnika

Foto: Dusko Jaramaz/PIXSELL

DVOJICA radnika tvornice DIV umrla su danas u kninskoj bolnici nakon što su teško ozlijeđeni u tvornici, doznaje se iz šibenske policije koja obavlja očevid na mjestu nesreće.

Prema onome što je dosad utvrdila policija, riječ je o 34-godišnjaku i 20-godišnjaku, radnicima te tvrtke.

>> U tvornici u Kninu poginula dva mlada radnika. Svjedok opisao što se dogodilo

Nešto poslije 11 sati zaprimljena je dojava da su u tvornici samoborske tvrtke u Kninu teže ozlijeđena dvojica radnika koji su tijekom pružanja medicinske pomoći u bolnici u Kninu umrli nešto prije podneva, izvijestili su iz policije.

Na mjestu nesreće očevid vodi zamjenik županijske državne odvjetnice u Šibeniku.

DIV: Poštujemo sve mjere zaštite i sigurnosti

Nešto prije 15 sati oglasili su se iz tvornice DIV vlasnika Tomislava Debeljaka.

"Duboko potreseni obavještavamo javnost da je danas 29.04.2019. oko 11 sati u našoj tvornici u Kninu došlo do tragične nesreće u kojoj su smrtno stradala dvojica naših zaposlenika, kolega i prijatelja.

U ovom teškom trenutku izražavamo najdublju sućut obiteljima i rodbini preminulih radnika, a kao DIV GRUPA učinit ćemo sve što je u našoj moći da im pomognemo i makar malo ublažimo ovaj nenadoknadivi gubitak.

Želimo istaknuti da se tragedija dogodila unatoč činjenici da provodimo i poštujemo sve mjere zaštite i sigurnosti na radu te da posjedujemo sve potrebne certifikate i uvjerenja. Bez obzira na to, o okolnostima tragičnog događaja ni sada pa sve do okončanja istrage nećemo davati nikakve komentare.

Na kraju još jednom ističemo da su naše misli i molitve uz obitelji stradalih radnika, te da ćemo napraviti sve da im budemo istinska potpora i pomoć ne samo u ovim teškim trenucima nego i ubuduće", priopćili su iz DIV-a. 

Pročitajte više