Detalji kaosa u Gračanima: Napao prodavača i suprugu i autom se zabio u šoping-centar

Foto: Luka Stanzl/PIXSELL

DANAS rano popodne u zagrebačkim Gračanima došlo je do velikog incidenta koji je kulminirao tako što je muškarac sjeo u auto i njime se zabio u vrata tamošnjeg šoping-centra.

Čitatelj koji se našao na mjestu događaja rekao je kako su se nešto nakon podneva dvojica muškaraca potukla, a jedan se automobilom zabio u ulazna vrata.

Policija je Indexu potvrdila da je u 12:40 zatražena intervencija te se još uvijek utvrđuju sve okolnosti događaja. 

"Na platou je bilo nekoliko policijskih vozila i hitna. Prodavačica iz DM-a mi je rekla da su se dvojica muškaraca posvađala i potukla, a jedan je sjeo u auto i zaletio se u ulaz", rekao nam je čitatelj. 

Sada cure detalji cijelog incidenta. 

 

Svjedokinja: Prvo se potukao s prodavačem iz ljekarne pa napao suprugu

Djelatnica drogerije rekla je da se napadač prvo potukao s prodavačem iz ljekarne.

"Pozvao je tehničara iz ljekarne van, skinuo ga do pasa i udario ga kod našeg izloga. Nakon toga je tehničar pobjegao natrag u ljekarnu i zatvorio se", opisala je svjedokinja za Dnevnik.hr.

Nakon što se fizički obračunao s djelatnikom ljekarne, agresivni muškarac nasrnuo je na svoju suprugu koja radi u trgovačkom centru u kojem se napad dogodio. Potom se udaljio, a svjedokinja priča kako su se ona i drugi očevici sakrili jer su bili uvjereni da je otišao po oružje.

Muškarac je u jednom trenutku sjeo u auto i njime se zaletio u vrata trgovačkog centra. No ni tu nije bio kraj.

"Nije surađivao, pokušao si je oduzeti život. Htio je skočiti s ograde, prvo ispred ulaza, a kasnije na parkingu kod stepenica, gdje su ga zaštitari uhvatili i držali sve dok nije došla policija", rekla je za portal Nove TV svjedokinja događaja.

Pročitajte više