Detalji jezivog masakra u Srbiji: "Žrtve ga molile da prestane, on ih šutke ubijao"

Foto: MUP Srbije

Optužnica koju je prije mjesec dana podiglo Više javno tužiteljstvo u Smederevu otkriva jezive detalje zločina i navodi da je Uroš Blažić u svoje žrtve ispalio najmanje 85 hitaca.

Uroš Blažić u svoje je žrtve ispalio najmanje 85 hitaca, stoji u optužnici protiv ubojice iz Mladenovca koji je početkom svibnja ove godine u krvavom pohodu u dva mjesta u Srbiji ubio devet ljudi, a ranio njih 12. U neke od žrtava ispalio je više od deset hitaca po cijelom tijelu.

"Molili ga da ne puca u njih. Kad bi vidio da su živi, prišao bi im i ispalio više metaka"

"Ne zna se točan broj hitaca jer je Uroš pucao na otvorenom i postoji mogućnost da neke čahure nisu pronađene. Uroš je pucao u žrtve dok su ranjene ležale na zemlji i molile ga da prestane pucati. Ali tu nije stao.

On im je prišao i pucao u njih dok su bili na zemlji. Kad bi vidio da su još živi, ​​prišao bi im i s manje udaljenosti u njih ispalio više metaka", navodi srpskom Blicu izvor blizak istrazi.

"Narcisoidan, prepotentan, frustriran i pun kompleksa"

Optužnica protiv Uroša otkrila je i što mu se motalo po glavi prije, za vrijeme i nakon krvavog pira. Kako je utvrđeno, Uroš je narcisoidan i prepotentan mladić, frustriran i pun kompleksa.

"Uroš je u svojoj obrani nakon počinjenog zločina rekao da su mještani Malog Orašja i Dubone ljubomorni na njega jer se druži s poznatima iz reality showa i jer je podigao ljestvicu više u odnosu na njihove živote", rekao je izvor.

Urošu Blažiću sada prijeti 20 godina zatvora. Naime, u vrijeme izvršenja kaznenog djela još nije imao 21 godinu, zbog čega mu se, prema odredbama Kaznenog zakona Srbije, ne može izreći kazna doživotnog zatvora, već maksimalna kazna od 20 godina.

Pročitajte više