TRAGEDIJA U RIJECI Otkriveni detalji dvije tajanstvene smrti, dječak je ostao bez oca i majke

Foto: Nel Pavletić/ Pixsell, Facebook

NAKON što je prekjučer riječka policija objavila kako je pronašla mrtvo tijelo 33-godišnje žene, danas je oko 13 sati potvrđen pronalazak mrtvog tijela muškarca, a koji je, izgledno je, njezin suprug.

>> NOVI OBRAT U Rijeci dronom pronašli leš muškarca, povezan s tajnovitom smrti žene od prekjučer

Kako Index neslužbeno doznaje, u oba slučaja se najvjerojatnije radi o predoziranju.

Policija je danas leš 36-godišnjeg muškarca Ž.M. (podaci poznati redakciji) pronašla na teško dostupnom području Vežica, i to nakon pretrage dronom. Radi se o muškarcu koji je posljednjih godina boravio u Rijeci, a porijeklom je iz Orehovice kod Bedekovčine.

U Rijeci je živio zajedno sa suprugom - koja je prekjučer pronađena mrtva - i njihovim sinom.

Par pripadao narkomanskom miljeu

Prema informacijama iz riječke policije, iako je postojala sumnja da je nesretna žena, čije je tijelo jučer pronađeno, ubijena, naknadno je utvrđeno kako je ipak bila riječ o predoziranju.

Neslužbeno se doznaje da je narkomanskom miljeu pripadao i njezin suprug Ž.M. te kako se pretpostavlja da se i on predozirao.

Preminuli par imao je jednog zajedničkog sina, a nesretna žena imala je sina i s bivšim partnerom. Trenutačno se obojica nalaze kod njezinog bivšeg partnera, koji je otac starijeg djeteta.

Par je živio u stanu u Rijeci, koji je u vlasništvu njezine majke, a koja živi u Opatiji.

Preminula žena je u Rijeku doselila iz Opatije nakon osnovne škole. Kako se doznaje, rano je upala u probleme s drogom. Kao mlađa je bila perspektivna glumica, a pojavila se i u glazbenim spotovima.

Podsjetimo, prekjučer je u riječkom naselju Vežice pronađeno mrtvo tijelo mlađe žene. Uskoro je blokiran veliki dio Rijeke, ali i Duge Rese, gdje su policajci s dugim cijevima zaustavljali vozila. Pretpostavljalo se da se radi o ubojstvu te da je za isto osumnjičen muškarac iz Duge Rese.

>> MISTERIJ SMRTI ŽENE U RIJECI Obrat u slučaju, policija ga ne vodi kao ubojstvo

No, policija je dan poslije priopćila da smrt žene ipak ne tretira kao ubojstvo. Riječka policija je tada objavila kako u vezi sa smrću 34-godišnje žene privode na ispitivanje osobe koje bi imale informacije o događaju, ali koje im u tom trenutku nisu bile dostupne.

 

Pročitajte više