Dijana Čuljak Šelebaj: Tražit ću zadovoljštinu na sudu za sve što je izašlo u medijima

DIJANA ČULJAK ŠELEBAJ tražit će zadovoljštinu na sudu za sve što je u posljednje vrijeme izašlo u medijima o njoj, odnosu s njezinim suprugom Vladimirom Šelebajem i navodnoj ljubavnoj vezi s ravnateljem policije Oliverom Grbićem, koju je u razgovoru za Index Dijana Čuljak demantirala i prije par tjedana.

Potvrdila nam je to ponovo ona sama u kratkom telefonskom razgovoru u kojem je isticala kako mora zaštiti svoje šestogodišnje dijete te da joj nikakve izjave nisu dopuštene jer se svaka može upotrijebiti protiv nje na sudu. Kako nam je kazala, u konstantnom je kontaktu s Centrom za socijalnu skrb.

Mediji su se u posljednje vrijeme raspisali o njezinoj navodnoj vezi s ravnateljem policije, zbog koje se Grbić navodno i razvodi od svoje supruge Neli. Prema navodima nekih medija, Čuljak, koja se razvodi od Vladimira Šelebaja, u ljubavnu aferu se upustila kako bi se zaštitila od eventualnog kaznenog progona jer je navodno kao novinarka HTV-a radila za konkurentske kuće na štetu medijske kuće za koju radi. Najnovije navode o tome nije htjela komentirati.

Njezini bliski prijatelji tvrde, pak, kako je više od priče o navodnoj ljubavnoj vezi s Grbićem brine "bitka s njezinim suprugom" i borba za dijete. Iako je suprug pokušava uništiti putem medija, Dijana Čuljak kazat će vam privatno da je njezina slika u medijima ionako već toliko loša da je na tom polju teško više itko može uništiti.

Pročitajte više