Dijete u Kutini čekićem udarilo po metku. Teško je ozlijeđeno

Nije fotografija događaja iz članka Ilustracija: MidJourney

Kako je danas izvijestila sisačko-moslavačka policija, u subotu je u noćnim satima u dvorištu na području grada Kutine dijete udarilo čekićem po metku, zbog čega se metak rasprsnuo.

Dijete je teže ozlijeđenu, a liječnička pomoć mu je djetetu pružena u sisačkoj Općoj bolnici, priopćila je policija, koja dodaje kako slijedi daljnje kriminalističko istraživanje ovog događaja.

Policija upozorava: Predajte oružje!

Kako bi ubuduće izbjegli ovakve ili slične neželjene događaje, policija poziva i apelira na sve one koji još negdje u svojim domovima čuvaju ili skrivaju oružje, streljivo ili minsko-eksplozivna sredstva da ih dragovoljno predaju.

Napominju da građani ne donose sami oružje i eksplozivna sredstva u policijske postaje kako ne bi došlo do njihovog aktiviranja i neželjenog ozljeđivanja, već da o svojoj nakani predaje obavijeste na broj 192 ili najbližu policijsku postaje, stoji u priopćenju. 

Policija će poslati stručne i osposobljene policijske službenike, koji će opasna sredstva preuzeti na siguran način, navode te podsjećaju da protiv takvih osoba se neće pokrenuti kazneni niti prekršajni postupak.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.