Direktor zračne luke Dubrovnik: Prosvjed taksista je nedopustiv ali imamo i za to mjere

Foto: Dubrovački dnevnik/Nikša Klečak

ROKO Tolić, direktor Zračne luke Dubrovnik, rekao je kako je razočaran akcijom taksista. Prema njegovim riječima, razumije taksiste s kojima Zračna luka uvijek dobro surađuje, no nerazumljiv mu je današnji prosvjed zbog kojega putnici i Zračna luka imaju brojne probleme, piše Dubrovački dnevnik.

Turistička sezona je u punom jeku, Dubrovnik i Split su krcati turistima, a taksisti su to odlučili iskoristiti u svojoj borbi protiv Ubera. U tijeku su prosvjedi na prilazu zračnim lukama u Splitu i Dubrovniku, ali i Zagrebu.

>> RAT PROTIV UBERA Taksisti blokiraju aerodrome u Zagrebu, Splitu i Dubrovniku 

Dubrovački taksisti prosvjeduju od osam sati ujutro, na dijelu Jadranske magistrale u Dubokoj Ljutoj promet je blokiran. Blokirana je i prometna traka prema Zračnoj luci Dubrovnik.

Kaos u Zračnoj luci

Zbog toga su brojni putnici zakasnili na svoje letove, dok drugi nisu uspjeli dobiti uslugu u Zračnoj luci tijekom cijelog jutra. Tolić se pita tko će turistima objasniti zbog čega im je upropašten odmor i zašto su izgubili letove.

"Ako ovakva situacija potraje, Zračna luka Dubrovnik će donijeti odluke koje će dugoročnije regulirati prijevoz na ovom području", zaključio je direktor Zračne luke Dubrovnik, Roko Tolić.

Iz Zračne luke Dubrovnik već su krenuli razgovori s agencijom koja bi trebala pojačati shuttle linije iz Zračne luke i prema njoj.

Pročitajte više