Đapić: HSP je poželjan kao partner svim političkim strankama

PPREDSJEDNIK Hrvatske stranke prava (HSP) Anto Đapić ustvrdio je večeras "da je HSP poželjan kao partner svim političkim strankama u Hrvatskoj jer se nikada nije ogriješio o hrvatski narod".

"Predstavnici i dužnosnici HSP-a nisu sudjelovali u malverzacijama, kriminalu i bilo kakvim nečasnim radnjama i uvijek im je bio najvažniji interes hrvatskog naroda i države", rekao je Đapić na tribini u povodu nedjeljnih izbora za vijeća mjesnih odbora u Sisku.

Dodao je kako je HSP jedina jača politička stranka koja do sada nije bila na vlasti i koja nema ni inozemne, a ni tuzemne sponzore i tutore.

"HSP je otvoren za razgovore o suradnji, ali na iduće parlamentarne izbore ide samostalno", rekao je Đapić, ocijenivši da u Hrvatskoj nema promjene vlasti bez HSP-a".

Ustvrdio je kako HSP želi biti u novoj vlasti ne zbog ministarskih fotelja i plaća, skupih automobila, već zbog Hrvatske i njezine budućnosti. "Da nam je bilo do osobnih i materijalnih probitaka, sigurno ne bismo do sada bili najustrajnija oporba i prijašnjoj, i sadašnjoj vlasti", rekao je Đapić.

Kazao je kako politika ne smije biti trgovina novcem poreznih obveznika te da se ne smije dopustiti stanje u kojem loto groznica trese Hrvatsku jer se ljudi dobitkom na lotu žele izvući iz bijede.

"Vrijeme je da hrvatski narod glasuje za najkvalitetnije programe i ljude, da se pri glasovanju vidi tko je što činio za Hrvatsku, a tko nije ispunio većinu izbornih obećanja", dodao je.

(Hina) malj ln

Pročitajte više