Dječak tvrdio da je Timmothy koji je nestao prije 8 godina. DNK kaže da nije

Facebook: Timmothy James Pitzen - Little Boy Lost

POLICIJA je pokrenula istragu nakon što se pojavio tinejdžer koji je rekao da se zove Timmothy Pitzen i da je upravo pobjegao otmičarima, piše CNN. FBI je odmah zatražio DNK analizu koja je pokazala kako se ne radi o nestalom Timmothyju.

Četrnaestogodišnji dječak ispričao je policijskim službenicima u okrugu Campbell u Kentuckyju kako je pobjegao iz hotela Red Roof Inn gdje su ga sedam godina zarobljenog držali dvojica muškaraca.  

Policija pretražila hotele

Dječak nije bio siguran gdje se točno nalazi hotel, a prema policijskom izvješću čini se da je "trčao sve dok nije prešao preko mosta u saveznu državu Kentucky".

Policija je provjerila sve hotele lanca Red Roof Inn na tom području i nije pronašla nikakve dokaze o otmici. 

Majka ga odvela u zoološki pa počinila samoubojstvo

Timmothy je nestao je u svibnju 2011. godine. Njegova majka Amy Fry-Pitzen rekla je u školi kako mora mališana odvesti kući zbog hitnog slučaja u obitelji, a nakon toga je s njim otišla na trodnevni odmor. Posjetili su zoološki vrt i nekoliko vodenih parkova, a nakon toga je pronađena mrtva u motelu u Rockfordu; počinila je samoubojstvo.

Ostavila je oproštajno pismo u kojem je pisalo da je njezin sin Timmothy na sigurnom i da se za njega brinu ljudi koji će ga voljeti.

Tetovirana paukova mreža

Tinejdžer je policiji dao detaljan opis navodnih otmičara. Rekao je da su ga sedam godina držala dva nabildana bijelca, od kojih je jedan imao tetoviranu paukovu mrežu na vratu, a drugi je imao tetovažu zmije na ramenu.

Muškarci su navodno vozili Fordov SUV s oznakama Wisconsina, priopćila je policija. Ispostavilo se da je njegova priča lažna.

Pročitajte više