Djed brutalno ubijene Bebe P. je pedofil koji je silovao dvoje djece

U TIJEKU je suđenje majci i očuhu brutalno ubijene Bebe P., 17-mjesečnog dječaka Petera iz Velike Britanije. Tijekom suđenja je otkriveno kako je djed ubijenog dječaka pedofil koji je silovao dvoje djece. Tijekom 70-ih godina je u Leicestershireu silovao 13-godišnjakinju, a 1988. godine je završio u zatvoru zbog silovanja još jednog djeteta.

Zanimljivo je kako je upravo on rekao kako bi njegova kći trebala "gorjeti u paklu" zbog onog što je učinila svom djetetu, piše The Sun. "Što se mene tiče, ona više nije moja kći. Pozli mi na samu pomisao da je moja vlastita krv i meso odgovorna za smrt svog djeteta. Ona je čisto zlo. Trebaju je zaključati i baciti ključ", rekao je djed Bebe P.

Podsjetimo, 17-mjesečni dječak, kojega britanski mediji nazivaju Beba P., umro je 2007. godine u londonskoj četvrti Haringey nakon što ga je premlatio majčin dečko. Iako su socijalni radnici ukupno 60 puta posjetili dom ubijenog djeteta, vratili su ga na skrb majci i tako nisu uspjeli spriječiti daljnje zlostavljanje.

Na suđenju njegovoj 27-godišnjoj majci i njenom 32-godišnjem dečku su izneseni stravični detalji mučenja: Bebi P. su nokti na rukama i nogama iščupani kliještima, jagodice prstiju su mu izrezane, iščupano mu je uho, kralježnica i rebra su mu slomljeni, a od uguravanja boce u usta je zadobio porezotine na usnicama.

I.M.
Foto: Daily Mail

Pročitajte više