Djevojčica (4) u SAD-u odlutala od kuće. Pokrenuta potraga, tijelo pronađeno u kanalu

Ilustracija: EPA

TIJELO djevojčice koja je odlutala iz kuće na Floridi u kojoj je boravila njezina obitelj pronađeno je u kanalu. Šerif okruga Charlotte je u objavi na Facebooku priopćio da je za četverogodišnjom Evelyn K. Geer pokrenuta velika potraga u kojoj su sudjelovali avioni i psi tragači. 

Potraga je započela nakon što je njena majka uočila da su ulazna vrata kuće u Port Charlotteu otvorena. "Vrišti, govori da je njezina četverogodišnja kći nestala. Našla je svoja ulazna vrata širom otvorena", govori dispečer u zvučnom zapisu poziva koji je objavio šerifov ured, piše CNN.

Prikupljaju se sredstva za troškove sprovoda

"Ovo se ne događa", čuje se kako majka govori u jednom trenutku tijekom poziva. Šerifov ured je priopćio da je dijete na sebi imalo samo pelenu. Obitelj je boravila u toj kući nakon što su morali napustiti svoj prijašnji dom zbog uragana Ian. Evelyn je imala autizam.

"Slomljenog srca potvrđujemo da je tijelo 4-godišnje Evelyn K. Geer (...) otkriveno u kanalu iza kuće u kojem je obitelj boravila", kazali su iz šerifovog ureda. Komisija za očuvanje riba i divljih životinja Floride pronašla je tijelo djevojčice dok je tragala brodom, navodi se u priopćenju. 

"Molite se za obitelj dok prolaze kroz ovo nepodnošljivo vrijeme", dodali su iz šerifovog ureda. Baka djevojčice Tina Kolman pokrenula je GoFundMe kampanju kako bi prikupila novac za troškove pogreba. "Danas smo izgubili našu najdragocjeniju sjajnu zvijezdu i teška srca otvaram ovaj račun. Oprostite mi jer stvarno nemam riječi", napisala je Kolman. 
 

Pročitajte više