Djevojčica koju je pretukao otac, bivši specijalac: Bolje je kad njega nema

Foto: Privatni album

BIVŠI 46-godišnji specijalac prošlog vikenda je pretukao 14-godišnju kćer. Nakon što ju je pretukao, pobjegao je s mjesta događaja i policiji pružao otpor dok ga je pokušavala privesti. 

Majka djevojčice, koja je u tom trenutku bila hospitalizirana, zvala je policiju da intervenira, a kako policija nije odmah reagirala, izašla je iz bolnice i uputila se kući. Pred kuću je stigla kad i policija i ugledala pretučenu kćer.

Djevojčica progovorila za Provjereno

Ovog tjedna je policija podnijela kaznenu prijavu protiv bivšeg specijalca, a ekipa Provjerenog razgovarala je s pretučenom djevojčicom. 

Evo što im je rekla. 

"Znam da svi postupaju sa mnom kao da ja ništa ne razumijem, kao da skrivaju nešto od mene, a zapravo ja to sve znam, ja sam to proživjela. Ako su znali da je takav, ne znam zašto uopće ima skrbništvo nad mojim bratom i nada mnom. Logično je da će krenuti i druge tući kad već tuče mamu", prenose.

"Nikad nisam imala neke osjećaje za njega kao da mi je tata. Ne znam zašto, ali uvijek mi je bolje kad njega nema", kazala je djevojčica, prenosi Provjereno.

Pročitajte više