Djevojčica poginula pod kamionom u Dugom Selu

Foto: Index

Policija je kratko izvijestila o prometnoj nesreći u Dugom Selu u kojoj je poginulo dijete. "Danas, 21.5.2024. oko 12.05, Dugo Selo, Rugvička, dogodila se prometna nesreća u kojoj su sudjelovali teretno vozilo i dijete, koje je smrtno stradalo", izvijestila je policija.

U tijeku je očevid. Policija zasad ne daje druge informacije o nesreći. Kako se neslužbeno doznaje, radi se o djevojčici. Neslužbeno se doznaje da je vozač kamiona odmah izašao i dozivao pomoć. U blizini se našao i liječnik koji je pokušao spasiti djevojčicu. Nažalost, nije uspio.

"Užasan je promet tuda, stalno se događaju neke nesreće. Poznajem ljude te kojima se dogodila nesreća, bila mi je susjeda", rekao je za Index jedan stanovnik

O tragediji se oglasio i gradonačelnik Dugog Sela Nenad Panian.

"Ne postoje riječi koje mogu izraziti dubinu tuge koju osjećam zbog nenadoknadivog gubitka dječjeg života. U ovim teškim trenucima, želim roditeljima uputiti najdublju sućut i podršku. Želim da znate kako sam uz vas mislima i u molitvama. Neka vam ljubav i uspomene koje imate na vaše dijete pruže snagu i utjehu.

Neka vaše dijete počiva u miru, a vi pronađite snagu u zajedništvu i podršci svih onih koji vas vole i brinu za vas", napisao je Panian.

 

Foto: Emica Elvedji/Pixsell

Uskoro opširnije

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.