Djevojčica pretrčavala cestu u Sesvetama, udario ju auto. Teško je ozlijeđena

Screenshot: Google Street View

Jučer se oko 11:45 u Sesvetama dogodila prometna nesreća u kojoj je teško ozlijeđena djevojčica, priopćeno je iz Policijske uprave zagrebačke.

Djevojčica, čija dob nije navedena, kretala se mekim terenom s istočne strane kolnika Ulice bedema ljubavi u smjeru sjevera. Nedaleko od raskrižja s Ulicom Ivice Perića, 30 metara sjevernije od obilježenog pješačkog prijelaza, krenula je neoprezno pretrčavati navedeni kolnik u smjeru zapada, a da se nije prethodno uvjerila da ga može prijeći na siguran način. 

Vozač je kočio

Na nju je naletio osobni automobil zagrebačkih registarskih oznaka kojim je upravljao 38-godišnji vozač. 38-godišnjak se kretao Ulicom bedema ljubavi u smjeru sjevera. 

Iako je vozač kočio prije nego što je naletio na djevojčicu, iz policije su napomenuli kako se, približavajući se djeci koja su se kretala mekim terenom s njegove desne strane, nije kretao s osobitim oprezom da vozilo može pravodobno zaustaviti u slučaju potrebe.

Djevojčica je prevezena u Klinički bolnički centar Zagreb, gdje joj je pružena liječnička pomoć. Utvrđeno je kako je zadobila teške tjelesne ozljede. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.