Djevojka iz auta vrijeđala policajce. Išli za njima i otkrili da vozi mrtav pijan tip

Foto: Marko Prpic/PIXSELL

U noći sa subote na nedjelju oko 2.45 u Požegi u Ulici Hrvatskih branitelja, 26-godišnjakinja je iz osobnog automobila prilikom prolaska pored zgrade policijske postaje omalovažavala i vrijeđala policijske službenike.

Policajci su nakon nekog vremena taj auto zaustavili u mjestu Mihaljevci u Ulici Stjepana Radića i utvrdili da je vozilom pod utjecajem alkohola od 1.90 promila upravljao 48-godišnji vozač, dok su putnici starosti 26 i 29 godina koji su bili pod utjecajem alkohola prilikom postupanja omalovažavali i vrijeđali policijske službenike.

Također je utvrđeno da je 29-godišnjak policijskim službenicima odbio dati na uvid osobnu iskaznicu te su on i 26-godišnjakinja uhićeni i smješteni u posebnu prostoriju policije i protiv njih slijedi optužni prijedlog zbog počinjenih prekršaja iz Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira i Zakona o osobnoj iskaznici.

48-godišnjak je pak smješten u posebnu prostoriju policije i protiv njega slijedi prekršajni nalog zbog počinjenog prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama.

Pročitajte više