KORONAVIRUS U HRVATSKOJ

Đoković se družio sa zaraženim košarkašem, svejedno je došao u Hrvatsku

Foto: PIXSELL

KORONAVIRUS je izazvao strah u Zadru nakon što se doznalo da su dvojica tenisača, naš Borna Ćorić i Bugarin Grigor Dimitrov, te dvojica trenera, Đokovićev i Dimitrovljev, pozitivni.

No još prošlog tjedna je portal Ubitennis.net javio kako su Đoković, Thiem, Zverev i Dimitrov bili u kontaktu sa srpskim košarkašem koji je bio pozitivan na koronavirus.

Unatoč tome Đoković je normalno pušten u Hrvatsku, bez testiranja unaprijed, isto kao i drugi tenisači, a Adria Tour se nastavio u Zadru.

Đoković partijao s pozitivnim košarkašem vikend prije nego što je došao u Hrvatsku

Ubitennis je pozivajući se na više izvora objavio informaciju kako je srpski košarkaš koji igra za Partizan, Nikola Janković, pozitivan na koronavirus. Informaciju je prošlog tjedna potvrdio i njegov klub, javljaju srpski mediji. 

Janković je bio na partyju u Lafayette Cuisine Cabared Clubu u Beogradu, i to u nedjelju 14. lipnja. Skupa s njim su bili i Novak Đoković, Dominic Thiem, Sascha Zverev i Grigor Dimitrov. 

Na Instagramu postoje i snimke njih kako plešu u klubu i slave prvi dio Adria Toura. 

Bio u kontaktu s košarkašem i na revijalnoj utakmici

No ako ni to nije dovoljno, Ubitennis je javio da je Đoković svejedno, nevezano za noć u klubu, imao kontakt sa srpskim košarkašem, i to na utakmici košarke odigranoj u čast srpskog trenera Dejana Milojevića, koji odlazi u NBA.

Janković se testirao 15. lipnja, tijekom standardne procedure za Srbe koji žele otići na odmor u drugu zemlju, te se ispostavilo kako je pozitivan i kako je asimptomatski nositelj.

Đoković je u Zadru bio od utorka 16. lipnja, a iz Hrvatske je otišao bez testiranja na koronavirus jer se u Zadru nije htio testirati. Testirao se u Srbiji, a rezultati se čekaju.

Pročitajte više