Don Kaćunko podučava mlade: Svi će popljuvati istinu, a to je da rak dojke uzrokuje kontracepcija



U NEDJELJU navečer don Anđelko Kaćunko u Otočcu je održao misu za mlade i "sve one koji se tako osjećaju", objavljeno je na stranicama župe na kojima stoji i što je Kaćunko poručio mladima.

"Ne smijemo zatvarati oči pred mnoštvom onoga što nas u javnosti odvraća od toga da budemo Božji. Riječ je o pravoj invaziji sadržaja 'kulture smrti' u zabavnoj glazbi, u filmu, modi, itd. Samo naivac može reći da se to nas ne tiče i da se to naših mladih ne dotiče! Evo npr. zar dileri droge nisu došli već i u najzabitnija naša sela! Tako će i sve ludosti kojima se danas čudimo već sutra stići i k nama", govorio je Kaćunko mladima nastavivši "da se grozne stvari događaju, a mediji skrivaju prave izvore svega".

"Većina ljudi naivno misli da je sve što su čuli, vidjeli i pročitali istina. Jučer su svi mediji objavili strašne podatke o širenju raka dojke kod žena, ali nitko, ni jedan stručnjak, ni jedan novinar… – nitko nije rekao da te zloćudne bolesti nije bilo dok se nije pojavila kontracepcija! Ali zato će svi popljuvati onoga tko to izjavi…!", uzviknuo je Kaćunko te dodao kako su iste reakcije kada je riječ o pobačaju.

Pročitajte više