Obračun u Splitu: Hicima iz pištolja ranjen prijatelj Kristijana Stojanovića

Foto: FAH, Google Maps, čitatelj Indexa

SINOĆ je u Splitu hicima iz vatrenog oružja ranjen Dejan Martedić, prijatelj Kristijana Stojanovića, s kojim je svojedobno bio i osuđen za dilanje heroina. Martedić je pogođen u ruku i nogu, prebačen je u splitsku bolnicu i operiran. Život mu nije u opasnosti. Policija je tek nakratko uspjela popričati sa njim. Nije bio previše razgovorljiv, što je očekivano.

Poznaje napadača, ali nije spreman otkriti njegov identitet? 

Martedić je sinoć ranjen malo prije 22 sata kod igrališta na Splitu 3. Čini se da je došao na sastanak i po svemu sudeći poznaje osobu koja ga je ustrijelila. O kome se radi, nije bio spreman otkriti.

Policija je na mjestu događaja napravila očevid, pregledat će se i automobil s kojim se Martedić dovezao na sastanak.

Obiteljska neslaganja

Stojanović je već neko vrijeme iza rešetaka. Osuđen je za pokušaj ubojstva Lea Paurevića, a po drugi put mu sude i za ubojstvo Ive Stipetića. Na suđenja ne dolaze više ni njegova supruga, kćer poznatog splitskog dilera Mira Pivca, a ni Martedić. Pivac nije bio presretan što mu je kćer završila sa Stojanovićem. Čak su se i potukli u zatvoru. Pivac je lani pušten na uvjetni otpust zbog lošeg zdravstvenog stanja prije nego je u cijelosti odslužio punu zatvorsku kaznu za šverc kokaina iz Amsterdama.

Pročitajte više