Kolakušić se ne javlja DP-u na pozive. Tajnik: Možda spava

Foto: FAH

Glavni tajnik Domovinskog pokreta Josip Dabro za N1 je komentirao planove za slaganje vlade. Kao i Penava, ponovio je da sigurno neće ići s Možemo i SDSS-om.

Tvrdi da nema raskola u stranci te da je dogovoren pregovarački tim koji će razgovarati s mogućim partnerima. "Mi birače izdati nećemo. Mi nismo ničiji priljepak, nas fotelje ne zanimaju", rekao je.

Komentirao je izjavu predsjednika HDZ-a Andreja Plenkovića, koji je rekao da se "dite treba vratit materi". "Ma on je dicu otjerao od matere. Da nije djecu otjerao od matere, danas ne bi bilo Domovinskog pokreta", kaže.

Govorio je i o uvjetima koje će Domovinski pokret imati za slaganje buduće vlade. "Ono što muči cijelu Hrvatsku su migrantska kriza i demografski slom", rekao je.

Mislav Kolakušić im se ne javlja na pozive nakon izbora. "Gospodin Kolakušić ima svoju politiku. I ok, čovjek je dobio mandat. A zašto se netko ne javlja? Možda je bolestan, možda spava", kaže Dabro.

Kolakušić se oglasio na Fejsu, zahvalio biračima

Kolakušić se ranije danas oglasio na Facebooku.

"Hvala svim građanima koji su na izborima za Hrvatski sabor dali svoje povjerenje Pravu i Pravdi i našoj koaliciji što je donijelo treći najbolji rezultat na izborima!

Nakon početne analize rezultata jasno je da Mislav Kolakušić bio u potpunom pravu kada je pozivao sve suverenističke snage na zajednički nastup na izborima. Ponovo su desetci tisuća glasova suverenističkih birača rezultirali bez mandata jačajući na taj način druge političke opcije i njihove štetne politike kao i njihov politički potencijal.

Hrvatska treba radikalni obračun s korupcijom i globalističkim politikama, a to nije moguće bez premoćne snage izražene u mandatima u Hrvatskom saboru. Radit ćemo na tome da u budućnosti suverenistička opcija bude najsnažnija politička opcija u Hrvatskoj jer je to jedina brana doslovnom nestanku Hrvatske u demografskom i političkom smislu", objavljeno je na Kolakušićevoj Facebook stranici.

[PODIJELI] HVALA svim građanima koji su na izborima za Hrvatski sabor dali svoje povjerenje Pravu i Pravdi i našoj...

Objavljuje Građani za Mislava KolakušićaČetvrtak, 18. travnja 2024.

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.