Dragica Elez opet u akciji: Zatočila socijalnu radnicu i stavila joj nož pod grkljan

PONOVNO drama sa Dragicom Elez. Jutros je u Centru za socijalnu skrb u Kaštelima zatočila jednu službenicu, stavila joj je nož pod grkljan... Policija je uspjela savladati Dragicu nakon napornih pregovora. Nju su odveli u postaju na obradu, a socijalnu radnicu u - bolnicu. Navodno nije ozlijeđena, ali je (razumljivo) pretrpjela veliki šok.

Zvir po selu divljala uz taktove Rade Lackovića i hita "Pijem, psujem, ludujem"


Dragica se razvela od supruga Ivana i sad ponovno nosi rođeno prezime - Bašić. Mlađi brat Ante, zvani Zvir u Trolokvama je prije dvije godine pobio pola sela za sat vremena. Ubio je poznanika, zatukavši ga šipkom. U nezgodan tren naletio je prolaznik. I njega je zatukao, ali je ovaj čudom preživio. Vratio se kući i likvidirao oca Franu. Prigovorio mu je na puknutoj gumi na obiteljskom Mercedesu. Tražio je još dvojicu susjeda, kako bi ih "riješio", no nije ih bilo pa je lijepo sjeo uz cestu i sačekao policiju. Osuđen je na 35 godina zatvora! U ubilački pohod krenuo je mrtav pijan, nakon što je popio dvije gajbe piva. U "mečki" je svirala kaseta Rade Lackovića, poznatog po narodnjačkom hitu "Pijem, psujem, ludujem".


Dragica je, pak, prije desetak godina na supruga jurišala satarom. Dohvatila ga je po glavi, nastradao je i policajac, kojeg je sječivo dokačilo po prstu. Svega koju godinu kasnije, Dragica se ponovno opasno naljutila na supruga, koji joj nije dopustio da gleda emisiju u kojoj je gostovala i njena zatvorska cimerica Vedrana Kalebić, supruga nedavno preminulog kralja heroina Željka Kalebića.

Pobjegla specijalcima iz okruženja

Muž nije dao da gleda televiziju pa se Dragica dohvatila pištolja. Kuću su okružili specijalci, no redom su polijegali kad je Dragica zapucala po njima. Ubacili su i suzavac, no bez nekog većeg uspjeha. Dragica je iskočila s četiri metra visine i nestala. Ubrzo su je ipak uhvatili i priveli.

Prije koju godinu, Dragica je otišla po mlijeko u dućan. Trgovkinju je uhvatila za vrat, uzela nešto gotovine i ubola je u prsa...

Pročitajte više