Dva mopedista i motociklist teško ozlijeđeni u prometnim nesrećama

KAKO je izvijestila danas PU zagrebačka jučer su u tri prometne nesreće teško ozlijeđena dva mopedista i jedan motociklist.

Prva se prometna nesreća dogodila u Jakovlju kada je 39-godišnjak bez prometne dozvole i bez vozačkog ispita upravljao mopedom marke Sanli te je zbog prebrze vožnje na izlasku iz zavoja izgubio nadzor nad mopedom i pao na kolnik. Prevezen je u KB Sestara milosrdnica gdje je utvrđeno da je teško ozlijeđen.

Vozeći Hondu neoprezno se prestrojavao

Jučer oko 16 sati u Aveniji Dubrovnik u Zagrebu 30-godišnjak se vozeći motocikl Honda CB neoprezno prestrojavao iz srednje u desnu prometnu traku pa je prednjim dijelom motocikla naletio na stražnji dio Mercedesa 208. Od naleta na auto vozač motocikla je pao na kolnik, prevezen je u Traumatološku bolnicu gdje su mu utvrđene teške ozljede.

Sinoć oko 20 satu vozač Audija A4 skretao je iz Vrandučke ulice lijevo na Novu cestu a da prethodno nije propustio sva vozila s prednošću prolaska pa je na njega naletio moped marke Tomos kojim je upravljao 55-godišnjak bez važeće prometne dozvole. U KB sestara milosrdnica utvrđeno je da je mopedist teško ozlijeđen.

H.A.

Pročitajte više