Dvojica Zagrepčana uzgajala i prodavala marihuanu, u stanu im pronađeno 70.000 kuna u raznim valutama

Ilustracija: Vjeran Zganec Rogulja/PIXSELL (Fotografija ne prikazuje događaje iz teksta)

KAKO je izvijestila PU zagrebačka, policijski službenici šeste policijske postaje dovršili su kriminalističko istraživanje nad dvojicom 26-godišnjaka za koje se sumnjalo da su proizvodili i prodavali marihuanu.


U policijskom izvješću stoji kako su 26-godišnjaci osumnjičeni da su počinili kazneno djelo neovlaštene proizvodnje i prometa drogama te kako im je jučer temeljem naloga pretražen stan.

Zaplijenili oko 70.000 kuna u raznim valutama


"Policijski službenici su jučer, 27. ožujka temeljem naloga suda pretražili stan u Novom Zagrebu u kojem su pronašli sveukupno 818.7 grama marihuane, osam sasušenih stabljika marihuane, digitalnu vagu za precizno mjerenje, tzv. drobilicu s tragovima marihuane, staklenku sa psilocibinskim gljivama, četiri reflektora, dva ventilacijska crijeva i filtera za zrak, dva ventilatora, dva transformatora te oko 70.000 kuna u raznim valutama za koji se sumnja da potječe od prodaje marihuane", izvijestili su iz policijske uprave zagrebačke.

Nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja, osumnjičeni su predani pritvorskom nadzorniku, a posebno izvješće protiv osumnjičenih policijski službenici podnijeli su nadležnom državnom odvjetništvu.

Pročitajte više