Dvojicu igrača NK Neretvanca struja je stresla zbog grijača bojlera

UZROK strujnog udara zbog kojeg su teško ozlijeđena dva nogometaša za vrijeme tuširanja je grijač bojlera. Utvrdili su to vještaci nakon provjere svih instalacija u prostorijama NK Jadrana u Kaštel Sućurcu.

Dok su se 17-godišnji Valentin Zorić i dvije godine stariji Zvonimir Čamo tuširali nakon utakmice njihova NK Neretvanca i Jadrana, na grijaču je došlo do probijanja struje koja je stresla dvojicu nogometaša. Iz kluba su najavili zamjenu svih instalacija, a angažirana je i tvrtka koja će provjeriti instalacije u svim sportskim objektima u Kaštelima.

Dva su mladića nakon nesreće prebačena u splitsku bolnicu u teškom stanju. No njihova situacija u međuvremenu se poboljšala te su sada izvan životne opasnosti i dobro se oporavljaju.

Podsjećamo, do nesreće je došlo u subotu oko 18 sati za vrijeme tuširanja nakon odigrane utakmice 3. HNL lige Jug. "Petorica su bila pod tušem, trojica su uspjela iskočiti, a njih dvojica su pala na pod kao pokošena. Bilo je jezivo. Struja je najvjerojatnije probila iz bojlera. Priskočila su dva liječnika i nekako ih stabilizirala. Svi smo u šoku", rekao nam je tada Ivica Ključe, tajnik Neretvanca.

Pročitajte više