Eksplozija u Varaždinskim toplicama, jedna osoba mrtva - prijetio da će sve dići u zrak pa pustio plin?

Foto: Čitatelj Indexa

U VARAŽDINSKIM Toplicama došlo je do eksplozije u stanu. Kako je priopćila policija, urušio se dio kuće, a ima i stradalih.

Iz varaždinske policije su za Index kazali kako je poginula jedna osoba, ali i da ima više ozlijeđenih. Zasad nije poznato što je izazvalo eksploziju.

Eksplozija se dogodila na adresi Braće Radića 7, u kući s više stanova.

Zamjenik glasnogovornice Policijske uprave varaždinske Matko Murić novinarima je na mjestu nesreće rekao da je oko 17.30 u Ulici braće Radić došlo do eksplozije u obiteljskoj kući.
 

„Za sada imamo saznanja da je nekoliko osoba ozlijeđeno i jedna osoba smrtno stradala. Uzrok tragedije znat će se nakon očevida koji je počeo. Utvrđuju se sve okolnosti događaja. Informacija je da se radi o eksploziji plina i djelatnici Termoplina su osigurali da se ne dogodi požar ili slično“, rekao je Murić dodavši da o ostalome ne može govoriti jer je očevid u tijeku.
 
U Varaždinskim Toplicama potpuno se urušila kuća s više stanova, a susjedi govore da je stanar prijetio da će dići „sve u zrak“ i pustio plin. Policija to nije željela ni potvrditi ni opovrgnuti.

 


Pročitajte više