Ericsson Nikola Tesla sklopio nove ugovore vrijedne četiri milijuna eura

Ilustracija: Pixsell/Petar Glebov

Kompanija Ericsson Nikola Tesla potpisala je nove ugovore iz područja komunikacijskih mreža i digitalne transformacije društva vrijedne četiri milijuna eura, izvijestili su danas iz te kompanije. S HT-om Mostar, dugogodišnja suradnja nastavlja se poslovima vezanim uz usluge pružanja podrške pri održavanju Ericssonovih rješenja u fiksnoj i mobilnoj mreži čime će se omogućiti jednostavnije i agilnije upravljanje i održavanje mrežnih sustava.

Na domaćem tržištu u području digitalno-transformacijskih rješenja potpisano je nekoliko ugovora, navodi se u priopćenju. Tako je, u sklopu višegodišnjeg programa katastarskih izmjera, s Državnom geodetskom upravom ugovoren projekt katastarskih izmjera na otoku Korčuli.

Potpisani su i novi ugovori s Ministarstvom unutarnjih poslova (MUP) te ugovori u području digitalne transformacije javnih usluga, zdravstva i financijske industrije, kao i ugovori vezani uz isporuku komunikacijske opreme za poslovne sustave. Ugovorenim poslovima Ericsson Nikola Tesla nastavlja doprinositi daljnjem razvoju i dostupnosti digitalnih tehnologija i usluga, istaknuli su iz te kompanije.

Pročitajte više