Građani napali Petir nakon skandalozne objave: "Može li niže od ovoga? Ti si sramota za ljudski rod"

Foto: HRT, Twitter

"RAZOČARANA sam pogrešnim tumačenjima moje poruke ohrabrenja svima onima koji su u strahu zbog terorističkih napada", napisala je na svom službenom Twitter profilu europarlamentarka Marijana Petir i to nakon žestokih kritika na njenu izjavu o "našem Bogu". 

Naime, Petir je odmah nakon krvavog napada u Bruxellesu napisala kako su oni "pokazatelj da nekima ništa nije sveto" te iskoristila prigodu da čestita Uskrs. Takva poruka izazvala je salve kritika na eurozastupnicu rođenu u Mustafinoj Klaki, a koju su prije četiri godine LQBT udruge proglasile homofobom desetljeća.

"Sram te bilo!", bio je jedan komentara na Twitteru uz dodatak kako je ipak misli da je možda njen profil hakiran.

"Između ove retorike i retorike onih koji podržavaju terorizam stoji znak jednakosti. Uz to je degutantno i nepismeno", jedan od komentara na službenom profilu ove HSS-ovke. Kolege iz njene stranke kritike na Petir komentirao je riječim da "čim se spomene Isus, vjera ili nešto slično kreće ljevičarska haranga".

Petir je odgovarala nekima od svojih kritičara. Tako je na navod da je riječ o "zloupotrebi religije u politikantske svrhe", Petir odgovorila "da joj nitko ne može zabraniti da iznosi svoj vjerski stav".


"Vi se krijete iza religije i zloupotrebljavate je jednako kao i teroristi", glasio je odgovor.

No, Petir ima i teoriju o tome da se teroristi ravnaju po "katoličkom kalendaru" kao i da su izveli ovaj napad "samo da upropaste Uskrs".

"Sami zaključite", napisala je zagonetno Petir.    

"Kako ti nije neugodno", "Ti si sramotna za ljudski rod i državu", "Da li ovu tragediju treba koristiti za čestitanje Uskrsa? Pa da li si ti normalna?", "Može li niže od ovoga? Tragediju iskorištavati za političke poene?", "Gospođo Petir, uz svo duzno postovanje, ugasite internet. Pomozite i sebi, a i nama. Vas tvit je totalno neukusan i sramotan", samo je dio poruka i komentara na skandaloznu izjavu.

 

Pročitajte više