Evo kako HDZ-ovci komentiraju kandidaturu Sandre Benčić za premijerku

Foto: Slavko Midzor, Patrik Macek/Pixsell, Hina

Sandra Benčić bit će premijerska kandidatkinja stranke Možemo na predstojećim parlamentarnim izborima, objavilo je vodstvo te stranke na današnjoj konferenciji za novinare.

Nedugo nakon toga stigli su prvi komentari HDZ-ovaca.

Na Facebook stranici napisali su: "Hrvatima je sasvim dovoljna 'sposobnost' koju su disfunkcionalni možemosi pokazali u Zagrebu."

"Lako je stajati sa strane i pametovati"

"Više od 2 godine na vlasti u #ZG, skupa s junior partnerima iz #SDP, a bez ijednog postignuća. Samo novi problemi i afere.

Lako je stajati sa strane i pametovati, kompetencije se vide kada se trebaju rješavati problemi. Tada više nema skrivanja.

A kako ih rješavaju, to svi, nažalost, vidimo. Zamislimo samo kako bi izgledalo da dobiju još složeniju zadaću od upravljanja Zagrebom! Nema povratka na staro - na Sandru Benčić Planinc & Lex Perković", komentirao je Mislav Herman, predsjednik HDZ-a Zagreb.

"Napadaju vladu lažima"

"Ne postoje izvan #Zagreb, a u glavnom gradu nisu u stanju pružiti ni osnovne komunalne usluge - pokositi travu & odnijeti smeće. Njihovi ortaci u European Parliament lažima napadaju #VladaRH i policiju jer štite državne granice od ilegalnih migracija.

U vrijeme narušene globalne #sigurnost zastrašujuće je i pomisliti kako bi izgledalo da dođe u ruke možemosa. Dokazano neuspješni, a ideološki isključivi, ne mogu voditi zemlju", komentirao je HDZ-ov eurozastupnik Karlo Ressler.

Hrvatima je sasvim dovoljna „sposobnost“ koju su disfunkcionalni možemosi pokazali u Zagrebu Dr. sc. Mislav Herman,...

Objavljuje HDZ - Hrvatska demokratska zajednicaSubota, 16. rujna 2023.

Pročitajte više