Faber se u Slavonskom Brodu sastao s direktorom srpske policije

AUTOCESTU koja spaja Slavonski Brod sa granicom Srbije pomno nadziru policajci opremljeni pancirkama i šljemovima i naoružanim dugim cijevima.

Policijski djelatnici razmješteni su na svakih nekoliko kilometara autoceste, u punom stanju pripravnosti, ali glasnogovornici policijskih uprava Vukovarsko-srijemske i Brodsko-posavske županije novinarima nisu mogli reći zašto je autocesta pod nadzorom.

"Ne želimo vam davati informacije o tome niti o drugim potezima policije vezanim uz njen rad u otkrivanju počinitelja raznih kaznenih djela. Najbolje da ćemo sada svima pojašnjavati poteze svakog policajca na cesti", ukratko nam je rekao načelnik Ureda ravnatelja policije, Krunoslav Borovec.

Neslužbeno se doznaje kako se Vladimir Faber, v.d. ravnatelja policije, u Slavonskom Brodu sastao s direktorom srpske policije Miloradom Veljovićem, a tema razgovora vjerojatno su bila dva srpska državljanina koja su uhićena u jučerašnjoj policijskoj akciji usmjerenoj protiv atentatora na Ivu Pukanića i Niku Franjića.

Foto: Index (Arhiva)

Pročitajte više