FOTO Glavašev sin prodaje luksuznu vilu pokojne Belupove menadžerice

Foto: RE/MAX

Sin Branimira Glavaša prodaje vilu pokojne Belupove menadžerice i humanitarke Mare Bareze, koju je oporučno dobio u nasljedstvo zajedno s njezinom drugom vrijednom imovinom, piše portal Danica.

Filip Glavaš oglasio je prodaju luksuzne vile u Koprivnici od 245 kvadrata, s četiri terase, balkonom i okućnicom od 1000 kvadrata. Cijena nekretnine je 273.000 eura.

O prodaji čuvene Barezine vile u Koprivnici danas je izvijestio portal ePodravina ne navodeći tko je vlasnik nekretnine. Agencija za promet nekretninama RE/MAX objavila je i fotografije unutrašnjosti kuće.

Foto: RE/MAX

 

Foto: RE/MAX

 

Foto: RE/MAX

 

Foto: RE/MAX

 

Foto: RE/MAX

 

Foto: RE/MAX

 

Foto: RE/MAX

 

Foto: RE/MAX

 

Foto: RE/MAX

 

Foto: RE/MAX

 

Foto: RE/MAX

Glavašev sin pravomoćno je postao vlasnik cijele Barezine imovine danas vrijedne oko milijun eura nakon što su osporene sve tužbe Barezinih rođaka i pokušaji da ospore usmenu oporuku koju je dala na samrtnoj postelji u bolnici, navodi portal Danica.

Bareza je preminula nakon kratke i teške bolesti 19. siječnja 2016. u Kliničkoj bolnici Merkur. Usmenom oporukom izrečenom dvama najboljim prijateljima svojim je nasljednikom proglasila upravo Filipa. Na to su se žalili Barezin bratić i sestrična smatrajući oporuku nezakonitom, ali sud ih je odbio, piše Danica.

Vila trebala pripasti časnim sestrama za dječji vrtić?

Sin osječkog saborskog zastupnika Branimira Glavaša postao je, tako, vlasnik velebne vile u Koprivnici, dva stana, apartmana na moru, Mercedesa S klase, kombija za prijevoz lijekova i oko 100.000 eura na bankovnim računima.

U njegovu je vlasništvu i grobnica na Gradskom groblju u koju je Bareza sahranjena. Nakon Barezine smrti, govorilo se kako će kuća biti darovana časnim sestrama za dječji vrtić, ali to se na koncu, kako se čini, neće ostvariti, piše Danica.

Pročitajte više