FOTO Ministre Butkoviću, pogledajte kako izgleda ulaz u grad koji je "apsolutni šampion turizma"

Foto: Ante Zoričić/PopraviGrad

SPLIT je ponio laskavu titulu apsolutnog šampiona u turizmu, a to je ponukalo Antu Zoričića, splitskog gradskog vijećnika, koji je na izborima bio na listi s Kerumovim HGS-om, da ministru Olegu Butkoviću uputi par riječi i nekoliko fotografija koje pokazuju kako izgleda ulaz u grad.

Zoričić kaže da je bio revoltiran radom Butkovićevog ministarstva i Hrvatskih cesta zaduženih za održavanje ove prometnice. Neku nadu da će se nešto konkretno napraviti nema, a to ne i čudi, jer ministri resornog ministarstva iz godine u godinu najavljuju završetak raznih infrastrukturnih zahvata u splitskoj okolici, a malo od toga se napravi. Čiovski most, brza cesta prema Omišu...  

"Ovo su vam ulaz i izlaz iz apsolutnog šampiona"

"Poštovani gospodine ministre, Split je jučer izabran za apsolutnog šampiona u turizmu. Ekonomisti, ako im je vjerovati, kažu da to nešto utječe i na proračun kojim se grade ceste po cijeloj Hrvatskoj. A ovo su vam ulaz i izlaz iz apsolutnog šampiona. Ova cesta u nadležnosti je Hrvatskih cesta, a njezina zapuštenost, nedovršenost, nepostojanje pločnika i ukrasnih ograda, kojima bi se barem vizualno prikrili očiti nedostaci, vaš su propust. Mi u Splitu naviknuti smo na vaša obećanja pa ovim putem ništa ne tražim, jer bi to značilo da se nečemu nadam. Samo vas želim pozdraviti iz grada apsolutnog šampiona turizma", napisao je Zoričić Butkoviću.

 

 

 

 

 

 

 

Pročitajte više