FOTO Ovo je žena osumnjičena za brutalno ubojstvo djevojčice (12) u Parizu

Screenshot: Facebook

ZBOG sumnje na umiješanost u ubojstvo Lole Laviet (12) uhićeni su beskućnica Dahbia B. (24) i muškarac za kojeg se pretpostavlja da je upravljao vozilom.

Beskućnica iz Alžira navodno ima ozbiljne psihičke probleme, a optužena je za ubojstvo, silovanje i mučenje 12-godišnje djevojčice.

Podsjetimo, tijelo 12-godišnjakinje, koja je ubijena u petak navečer u Parizu, nađeno je u koferu na ulici nedaleko od zgrade u kojoj je živjela s roditeljima. Nakon što se u petak Lola nije vratila iz škole, njezini roditelji su alarmirali policiju i krenuli u potragu.

Beskućnik je u noći na subotu u koferu na ulici našao tijelo curice. Njeno lice bilo je oblijepljeno selotejpom, navodno joj je i prerezan vrat, a obdukcija je utvrdila kako je uzrok smrti gušenje, piše Le Parisien.

"Uzbuna! Oteta je naša kći Lola"

Njena majka je na Facebooku prije nego što je pronađeno tijelo objavila sliku curice i žene za koju se vjeruje da ju je namamila te otela.

"Uzbuna! Oteta je naša kći Lola. Posljednji je put viđena u društvu djevojke koju ne poznajemo na ulazu u našu zgradu. Molim vas, pomozite nam!" napisala je mama, koja je objavila i screenshot s nadzorne kamere.

Na snimci se vidi kako je curica ušla u zgradu u društvu nepoznate žene, ali nikad nije stigla do svog stana. Policija je u podrumu našla tragove borbe te selotejp i skalpel.

Pronađena dva broja - 1 i 0

BFMTV piše kako su uz tijelo djevojčice nađena dva broja - 1 i 0. Zasad nitko ne zna što to znači. Policija je roditelje o pronalasku tijela obavijestila oko 2 sata u subotu ujutro.

Francuski mediji jučer su pisali kako je žena s nadzorne kamere tražila prolaznike da joj pomognu s koferom, a nakon toga je navodno otišla u pekaru. Svjedoci su rekli kako im je žena izgledala poremećeno.

"Hvalila se prodajom dijelova tijela"

"Osumnjičena se hvalila prodajom dijelova tijela. Dokazi upućuju na to da je djevojčica odvedena u podrum gdje su je silovali, mučili, zadavili, a zatim prerezali vrat", rekao je anonimni izvor povezan s istragom, a prenosi Daily Mail.

"Vjeruje se da osumnjičena pati od ozbiljnih psihičkih problema. Živjela je na ulici, ali je imala prijatelje i obitelj u okolici Pariza", dodao je izvor.

Pročitajte više