FOTO U Zagorju autom srušio semafor i zabio se u ogradu. Izvlačili ga kroz gepek

Foto: Facebook

Jučer poslijepodne u Pregradi se dogodila prometna nesreća s tri ozlijeđene osobe. Nesreća se dogodila u Ulici Ljudevita Gaja. Portal Danica doznaje da je vozač koji je upravljao Hyundaijem u jednom trenutku izgubio nadzor nad vozilom, srušio semafor i zabio se u metalnu ogradu mosta.

Ozlijeđene su tri osobe iz tog vozila i svi su prebačeni u bolnicu. Prema neslužbenim informacijama Danice, vozač je ostao zaglavljen u autu pa su ga vatrogasci izvlačili kroz prtljažnik. To su morali učiniti jer je ograda probila vozačevo mjesto.

Neslužbeno, vozač je teško ozlijeđen, a zdravstveno stanje dvoje putnika iz vozila je zasad nepoznato.

Vozač je bio prikliješten u autu

Vatrogasci iz DVD-a Pregrada su na Fejsu izvijestili kako su dojavu o nesreći dobili jučer oko 16:32 sata. 

"Primamo dojavu o prometnoj nesreći s tri ozlijeđene osobe u Ulici Ljudevita Gaja. Interveniramo s dva vozila i 17 vatrogasaca. Mjesto nesreće osiguravamo protupožarno i protunaletno.

S kolegama iz Zagorske javne vatrogasne postrojbe izvlačimo jednu osobu koja je bila prikliještena u automobilu. U nesreći je sudjelovalo vozilo na električni pogon što je dodatno otežavalo akciju spašavanja", objavili su iz DVD-a Pregrada.

INTERVENCIJA 08/2024 07.05. 2024. u 16:32h uzbunjeni smo SMS porukama od VOC-a. Primamo dojavu o prometnoj nesreći sa...

Objavljuje DVD PregradaUtorak, 7. svibnja 2024.

 

Pročitajte više